uFeel.me
Тръгваш ли
Автор: solar,  29 юни 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 164
пусни звездите 
     в моя джоб
целуни ме
     по смугло рамо
докосни ме
там
откъдето хвърчат
искри
знам - дързост е
аз съм... любов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me