uFeel.me
Тръгнах...
Автор: mari_et,  26 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1025
Тръгнах,
преди на себе си да кажа
време е...
Преди,
причините да се натрупат,
превръщайки,
мечтите в оправдание,
а оправданието в навик...
*
Тръгнах - преди самата аз,
да се превърна във причина.
.............................
26/05/2008/ mari_et

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me