uFeel.me
Този свят не е това, което очаквах..
Автор: bebeshokk,  4 юни 2011 г. в 19:55 ч.
прочити: 156

Бях дете, всичко беше толкова лесно...

всеки ден се случваше нещо интересно...

Нямах грижи и се радвах, че живеех,

за още един слънчев лъч копнеех...

 

Имах свойй собствен свят,

на мечти и любов той бе богат...

В него нямаха място фалша и лъжата,

там винаги царуваха истината и добротата...

 

Винаги небето беше ясно,

всичко бе някак по своему прекрасно...

Вярата никога не ме напускаше,

нощта сякаш изобщо не се спускаше...

 

Така се нижеха дни, седмици, месеци, а после и години...

ала след време нещата не останаха толкова красиви...

Пораснах, осъзнах, не всичко в света е красиво,

винаги има нещо черно, тъмно... може би по своему бодливо...

 

Преживях много разочарования и болки,

разбрах, че хората просто са жестоки...

Жестоки по природа, зли по душа,

опитващи се да надвият своята съдба...

 

Бягащи от идващия край,

страхуващи се от тъмния безкрай...

И все пак вярващи, че са велики, даже много силни,

ала какво ако са само ангели безкрилни...?!

 

Нима ще спрат и ще се осъзнаят,

едва ли след като се опитват само да ме закопаят...

Не им пука за това как се чувствам аз...

и колко болка понасям всеки час...

 

Стоях и гледах как светът ми рухва,

как вятъра последните основи духва...

От него не остана нищо, както и от мен -

онова момиче изчезна в онзи ден...

 

Когато светът ми показа колко несправедлив е той

и че животът, който имам, едва ли не – не е мой...

Опитах да се боря, но защо напразно очите си изплаквах -

този свят не е това, което очаквах...!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me