uFeel.me
Това си ти
Автор: MaMyHKa,  17 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 256
Един човек - толкова различен.

Един човек - истински и верен.

Един човек - готов на всичко за мен.

Един човек - опора и подкрепа.



Една съдба - неочаквано променена.

Една съдба - свързана завинаги е с мен.

Една съдба - твоята!



Едно сърце - обича ме до болка.

Едно сърце - за мене се тревожи.

Едно сърце - предано за цял живот!



Един приятел - тук, сега и завинаги.

Един приятел - не само в радост, но и в болка.

Един приятел - винаги ще е до мен.

Един приятел - това си ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me