uFeel.me
Това ще го кръстя "Аз не мога да пиша\"
Автор: zi_Spider,  15 юни 2011 г. в 14:39 ч.
прочити: 306
Кратка проза в стих и драма - 
живот издишан стихотворно.
Една мечта или една измама -
не става ясно и безспорно.

Рисуваш линии, черти и щрихи
и вдигаш поглед в сляпа страст:
\"Ще видят истината\", с думи тихи - 
да истината - съкровена власт.

Ти даде клетва, после наруши я.
Загуби себе си във опит да запазиш
една сълза поне... а пресуши я
с една последна глътка на сарказъм.

Какво остава ти - гориш, създаваш...
Вдъхновението е гладко огледало
на болка минала, що ти преобразяваш
във туй, що теб съдбата не е дала.

Дарба? Не е драги ми творецо.
Измъчвано е твоето съзнание
от опити и дупки във сърцето
ти - архитип на своето призвание.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me