uFeel.me
Това съм аз
Автор: kasandra666,  11 септември 2009 г. в 13:10 ч.
прочити: 361
Не ме поставяй на пиедестал, защото от стъкло е тънък - крехък.Аз просто съм една жена поробена на свойте грешки. Пиедестала е красив, но тъй измислен и далечен. Във миг ще се сгромоли и ще потъна в бездна. Погледни ме с истински очи, душата ми е огледало за добрите. Аз все пак съм жена и истинска и грешна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me