uFeel.me
Това съм аз...
Автор: iam,  26 юли 2011 г. в 00:03 ч.
прочити: 195
Какво е чувство ли?
Това съм аз,
когато всяка клетка в мен трепти
изпълнена с любов създадена за теб!
Какво е жажда ли?
Това съм аз,
когато като извор чист засищам жаждата в теб!
Какво е грижа ли?
Това съм аз,
когато като бистрата вода
отмивам всеки страх и болка в твоята душа!
Какво копнеж ли е?
Това съм аз
разтапяща се в твоите ръце, даряващи ме с нежност от сърце!
Какво мечта ли е?
Това съм аз,
когато мисля си за бъдещите дни и зная, че в утрешният ден
с обич ти ще си до мен!
Какво съдба ли е?
Аз вярвам, туй е нашата случайна среща
събрала в неделима част и нас и нашите сърца и нашите души!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me