uFeel.me
Това са днешните ни дни.
Автор: Diogen,  14 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 562
Два полюса на абсолютното начало
два свята Аз и Ти-
аз в охолство живота си прекарвам
ти от кофите ядеш.

Основното едвам изкарах
а професор стана ти
дали по щастлив съм аз не зная
и болката ти не разбрах

Защо светът така е днес устроен
простотията е начин на живот
а другите в калта се мъчат.
Това са днешните ни дни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me