uFeel.me
Това парче е...
Автор: linapaint,  19 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 466
Хей, момче !
Спри !
Това парче
е от моето сърце!
Как успя?
Разкъса го
и боли!
Хей, момче!
Върни
- и на място,
ти го постави!
Знам,
не ще бъде 
както от преди,
ще кърви
- и много повече ще боли! ?
``````````````````````````````
19/05/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me