uFeel.me
Totinka
Автор: toti55,  14 февруари 2012 г. в 09:18 ч.
прочити: 426

Загадъчно мигът ми засия -
една снежинка в танца си се спря 
за миг на устните ми, но пък ти
със устните си нежно я стопи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me