uFeel.me
Тотем
Автор: Innocence,  22 май 2011 г. в 14:19 ч.
прочити: 335

 Не съм те забравила!

Как се забравя любов?!

Спечеля ли битка-

успеха на теб посвещавам,

и всяка секунда

от този нелесен живот,

живея за двама-

тъй както ти бях обещала.

Не съм те забравила!

Свети пред мен твоят фар,

даже когато

мъглите от делнични грижи

спуснат върху ми

досадния, земен товар...

И даже когато страхът

на талази приижда

те чувствам до мен-

като сила от друг паралел,

като дъх, който пълни дроба ми

с категоричност:

Всеки човек носи в себе си

дух на орел

и  докато го помни

няма как да остане безличен!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me