uFeel.me
Тост
Автор: Storm.,  11 юни 2011 г. в 00:37 ч.
прочити: 282

Пий, приятелю, за любовта, която не продължава.

Пий, другарю, за хората омърсени и пошли.

Пий, скъпи мой, до дъно изпий отровата, която животът дал ти е.

 

Пий, приятелко, заради неговите грешки и постъпки.

Пий, любовнице, за сълзите на радост във фалшивото щастие.

Пий, скъпа моя, на екс, за всички онези дни.

 

Пийте, скъпи гости на прераждането, за да изчистите душите си порочни.

Пийте, врагове омразни, за болката в очите ми.

Пийте, пийте и не спирайте, за опиянението и насладата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me