uFeel.me
Топола
Автор: daisy,  22 януари 2009 г. в 20:16 ч.
прочити: 194

Стоиш сама със поглед към небето
и стройна като българска жена,
със нежност спотаена във сърцето,
с тъгата на нощта и на деня.

Аз тази вечер слънцето изпращам,
а сутрин го посрещаш рано ти.
В часовете дълги и самотни
тук само вятър в клоните шепти.

Не си сама-самичка, не тъгувай!
Под небосвода, като в божи храм,
душата твоя ще се развълнува.
Сред хората е страшно да си сам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me