uFeel.me
Топло
Автор: svetletyy,  24 януари 2012 г. в 22:45 ч.
прочити: 262
Като бели птици
в красивото утро...
Срещнахме се двама
и в тебе се влюбих..

Сутрешното слънце
грееше за нас...
А облаците цели
своето одеалце
бяха постели... 

Тревата аромат на свежо
раздаваше...
И някак игриво
вятърът подухваше...

Нежно листата танцуваха
около нас
И всичко наоколо
светеше в захлас...  

А аз те хванах за ръката,
нежно те погалих..
Ти усмивка ми дари
и в сърцето ми се
запечати....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me