uFeel.me
Толкова обичаме Гленда
Автор: sycomore,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 458
Толкова обичаме Гленда.
Къде ли е Ева, къде е Лилит,
къде е онази черна Мадона?
С полезна елегантност
в трамвая - пребит,
своите ноти разгръщам отново.
Къде е сега малката Грета
със своя кибрит,
къде са Танкреди и Клоринда?
Къде е старият приятел Ариел,
къде са уличните музиканти?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me