uFeel.me
Толкова далече
Автор: eclipse,  26 януари 2009 г. в 19:58 ч.
прочити: 239

Не разбирам как толкова далече си ти и как успяваш всеки път да ме разплачеш. Така истински са думите ти, така нежно е всичко, което ми казваш. Толкова далече си, а така близко те чувствам. Толкова истински, и неповторим. Обричам се да се запазя чиста, непокътната За да мога отново да ти се отдам. Всеки път показваш, че съм велика. Че в чуждите очи съм повече от нищо. Макар и малко в мене има прилика, която ти откриваш в себе си като дете. И пак далеко си оставаме, ти и аз Пак различните места делят ни. Но всеки час ще знаем, ти и аз. Че света не свършва само с разстоянията.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me