uFeel.me
Тогава ще ме обичаш ли?
Автор: Ружена,  16 юни 2011 г. в 23:39 ч.
прочити: 511

Лесно е да ме обичаш
когато тичам по стълбите,
когато в смях се обличам
или във песен на гълъб,
но щом кафето в очите ми
в сянката се изгуби
и се отчаят смешинките,
и стане толкова трудно
да изкача стъпалата,
високи като излитане
и се опра на стената,
като на пояс спасителен,
слаба и колко различна-
тогава
ще ме обичаш ли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me