uFeel.me
Точните думи
Автор: TERA57,  24 март 2013 г. в 22:15 ч.
прочити: 253

Точните думи

...не идват никога навреме.

Бягат. Криволичат. Крият се.

Точните думи

в резонанса на мислите

и телата ни.

Заглъхнали в липсите.

Премълчаните думи.

Най-точните...

да те погледна

...И да останеш.

С бездумието си, Любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me