uFeel.me
Тишината да легне полека...
Автор: Evanescence,  25 юни 2011 г. в 02:12 ч.
прочити: 206
\"farther away...\"

Тишината да легне полека -
було над сребърни звуци -
да секнат копнежите - нека -
с лъжите, във нежност обути.

Да спрат своя напев сълзите -
гирлянди от перли солени -
проронени тайно във дните,
когато е нямало време.

Тогава сънят ще ме срещне -
сива и суха обвивка;
дъхът ми с целувка ще секне.
И аз ще намеря почивка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me