uFeel.me
Тишина
Автор: morelyn,  2 юни 2009 г. в 02:10 ч.
прочити: 307
Зора.
Нов ден.
Болка по-силна и от вчера.
Трепереща ръка.
Маса.
Чаша, цианид.
Спомени за разбити мечти.
Напиращи сълзи.
Въздишка.
Трясък... тишина.
Удължаващи се сенки.
Изстиваща ръка.
Тишина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me