uFeel.me
Тишина...
Автор: linapaint,  15 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 495
Така ми се говори, а тук е, тишина...
Сама съм! А въпросите са много, но отговорът...
На къде?
Така ми се говори, а тук е, тишина...
От време, птиците прелитат,
остават - вятър от крила
развяват - косите ми небрежно,
и...
Пак е, тишина!
Прелита - облаче над мене
и дъжд - изсипва се в нощта!
А, така ми се говори,
но сама съм - сред локвите, оставили следа!
Така ми се говори, а тук е тишина...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
20/02/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me