uFeel.me
Тихо....
Автор: nuri,  29 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 435
* * *

Тихо - спускащият се мрак,
на брега на заспало море.
Вълни - златен гребен,
впиващ се в пясъка.

Някъде - долавя се звук,
на свиреща флейта.
Китара припява,
с нежните си струни.

Изпълва се - тишината.
Там някъде изгря звезда.
Не е ли вечерница това?
На луната подсказваща път.

Вечер.
Тишина.
Изпълнена с любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me