uFeel.me
Тихо
Автор: Laska,  13 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 509
Мрак, тишина...
Пламъче просветна
и свенливо затрептя -
с тъмнината заигра,
мушици палави
около себе си събра!
Духна вятър -
изгаси го.
Отново стана
мрачно,тихо,
тихо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me