uFeel.me
Тичам по стълбица от чувства
Автор: tinarosivoice,  15 март 2013 г. в 14:57 ч.
прочити: 188
С букви и слова погледът ми тича
търсещ подходяща дълбочина
където са скрити бисерни миди
и в тях - божествена мисълта...

Впускам се все по-дълбоко без страх
в животворно пречистваща вода
на усещането, без ориентир къде бях
и къде още жадна  аз да остана...

Тичам по стълбица от чувствата,
увлечена надолу, нагоре, в захлас
омаяна от аромата на изкуството,
облечена в неустоимата му власт...    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me