uFeel.me
Tиан Де
Автор: sisonykaloto,  25 април 2013 г. в 16:38 ч.
прочити: 242

Чухте ли за Тиан Де,
Корпорация за Красота и Здраве?
Билките в продуктите,
приготвени са по рецепти стари.
От китайските ръце
в точен ден и час са брани.
Продуктите на Тиан Де,
моментно заздравяват рани.
Пастите им - хит са те,
с тест веднага ще докажа.
С маските пък за лице,
бръчките Ви ще изгладя.
Процедура на ръцете, 
ще направя с ‘’мастер класа’’.
Пилинг, соли, крем сложете,
вижте бързо резултата!
Шампоана с маската,
спират бързо косопада.
Гаранция след месец,два
косъм няма да Ви пада.
Превръзките със Фиточая,
лекуват ранички и кисти .
Със още нещо ще Ви смая,
вадете химикал и листи!
При силни болки в ставите,
с Ортофит ще Ви намажа.
От Славитона ще забравите,
че вени имали сте даже.
Използвайте продуктите, 
с тях няма да сте вече болни!
Вярвам,че от Тиан Де
ще останете доволни!

TianDe – Раднево / автор Силвия Даракчиева /

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me