uFeel.me
Ти знаеш ли...
Автор: Dandykrokodila,  7 февруари 2009 г. в 21:29 ч.
прочити: 180
Ти знаеш ли какво е по малко да умираш?
Всеки миг да чезнеш,
да усещаш как зрънце по зрънце
губиш себе си?!

Ти знаеш ли да бягаш от душата си?
Да търсиш брод в изтерзани мисли?
Да потъпкваш чувства - желани така силно от теб?
Да мразиш себе си,
заради светли чувства и мечти?

Ела при мен, когато САМ срещу себе си застанеш,
когато САМ погубиш си душата,
за да забравиш незабравимото,
когато погледнеш желаното с отвращение.

Тогава само ще узнаеш и как боли
и как не стигат сълзите.
Тогава само ще сме равни- ТИ и АЗ!
До тогава - ти си жив, а аз полужива!!!

И все пак поклон пред любовта ти,
заради която всичко е само спомен,
заради която се превърнах в пустош,
Благодаря ти за "ЛЮБОВТА"!!!

Аз отдавна погребах душата си -
убих я, за да не те търси!
Сега с удоволствие ще гледам
как погубваш своята!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me