uFeel.me
Ти в мен...
Автор: AM,  31 октомври 2012 г. в 20:04 ч.
прочити: 234
               /на моята майка/

               
                 Ти си в мен
                 оставила това
                 скъпо и обло
                 късче нежност.

                 Ти си в мен
                 погалила острото
                 на моите скърби.

                 Ти си в мен
                 със изгрева
                 идваш, в залеза
                 те помня.


                 Ти си в мен
                 жената птица си,
                 полета ти продължи
                 защото в мен
                 се роди.


                 В синьото на дните,
                 го поставих да лети...
                 В мен си ти
                 научи ме
                 полет да бъда!

                 Истината в мен роди.
                 Обичам те!
                 Моята майка
                 - птица си ти!

                 В Мен си Ти
                 оставила
                 - своята нежност...


                      31.10.2012


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me