uFeel.me
Ти ужасно приличаш на мама...
Автор: ЛиРа,  25 ноември 2008 г. в 14:20 ч.
прочити: 500
Ти ужасно приличаш на мама -
имаш същите топли очи.
Нека вън още малко остана.
Ще си дойда, не се тревожи.

Ще се върна сама. Ще разкажа
от игла до конец своя ден,
както винаги - мъничко важна,
много влюбена, луда съвсем.

Успокой се, ще бъда разумна.
Снощи дълго лекувахме раната.
До разсъмване с мен беше будна.
Смърт, ужасно приличаш на мама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me