uFeel.me
Ти си..
Автор: gUbI4KA_gUzArKa,  29 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 423

Ти си слънцето в мен
Ти си всичко което ме изгаря
Ти си онзи вятър, който
косите ми тъй нежно разпилява..
Ти си чувството красиво
Ти си сладка болка
Ти и само ти си в моето сърце
в моята душа те пазя, кътам те
дори и в мислите ми си непрестанно
-сякаш там живееш само ти!
И нека е така - аз нямам против
живей и дишай с мен
обичай ме силно, люби ме
бъди с мен и само с мен
бъди до края на света
аз моля те не ме оставяй
ти си слънцето и въздуха в мойте дни
за мене ТИ СИ всичко разбери!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me