uFeel.me
Ти си
Автор: ninaaa,  11 октомври 2010 г. в 12:07 ч.
прочити: 341
Ти си пролет, ти си цвете,
ти си магия, ти си стихия,
звезда си блестяща,
луна си растяща.
Късмет и успех си,
дъга и сълза,
земя си, живот си,
начало и край си.
Ти си обич, ти си омраза,
ти си буря, ти си възхвала,
огън горещ си и прохлада,
луд си, човек си и тъмна засада.
Ти си пътека, ти си трева,
ти си затвор, ти си тъма.
Ти си моя амулет, стих със куплет.
Страст и желания си ти,
щом вятърът вее мойте коси.
Тъжна песен си без звук,
и жълта есен що днес звучи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me