uFeel.me
Ти притежаваш изкуството да разрушаваш
Автор: toni_bliznaci,  19 ноември 2010 г. в 12:47 ч.
прочити: 414
След теб различно гледам на света...
Не виждам красотата на Луната, звездите, пъстрите цветя.

Обичах аз да вдишвам аромата ти,
изпълваше с благоухание планетата ми,
но как не долових зад нежността ти жалките ти хитрини.

Без теб ще трябва отново себе си да припозная
и своята планета старателно да подредя.
А ключът оставен ми от теб ще изхвърля в бурното море.
Ключът към твоето сърце и ще трябва да забравя,
че някога той мой бил е.

И сякаш непознат сега за мен си ти...
Тогава защо си още в моите мечти, в сърцето ми,
след като всичко в мен опустошаваш.
Кой номер съм по ред в списъкът ти от жени,
кое сърце, което безпощадно ти разби.
Ти притежаваш изкуството да разрушаваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me