uFeel.me
Ти не си
Автор: Bloody MarY,  30 април 2011 г. в 22:45 ч.
прочити: 266
Ти не си моята половинка, ти не ме допълваш.
Ти не си моя живот, щях и без теб да живея.
Ти не си моето щастие и моята болка не си.
И моя мъж не си.

Защото ти си моето цяло, моето едно, единствен си ти!
Не си допълнение, а най-важното от мен.
И разбира се, че щях да живея, но смисълът на живота ми си!
А щастието на хората е само привидно, но си причината за усмивката ми.
И не си моята болка! Само липсата ти боли…
Не си моят мъж. Толкова общо понятие, граничи с пошло изказване.
А моят бъдещ съпруг си ти!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me