uFeel.me
Ти не можа
Автор: ninaaa,  29 март 2013 г. в 17:19 ч.
прочити: 370

Само аз можех да те обичам

и господ това го разбра.

Само аз можех да те желая,

само аз , ти не можа.

 

Само аз можех любов да ти дам

и дявола това го видя.

Само аз можех за тебе всичко да знам,

само аз а ти не можа.

 

Само за можех с теб да съм добра,

всеки усети, всеки разбра.

Аз можех да бъда и твойта съдба,

да, можех, но ти не можа.

 

Само аз можех да съм човечна,

това луната даже видя,

можех да съм любов и то вечна,

можех много, но ти не можа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me