uFeel.me
Ти не дойде
Автор: istinska,  11 юни 2011 г. в 11:26 ч.
прочити: 289

Ти не дойде,
ти обеща...
А аз се питам къде,
ах, къде си била?

Дали е било лъжа
твоето обещание?
Не дойде и не разбра,
че ми причини страдание.

Аз те чаках под дъжда,
с усмивка на лице.
Чаках те, приятелко добра,
а ти не дойде...

Защо ме остави
новия ден да посрещам сама?
Нашето минало ли забрави
или е просто лоша шега?

Ти не дойде,
ти обеща...
И остави моето сърце
да вярва, че си най - добра.

 На В.
 17.08.2008г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me