uFeel.me
Ти, аз и света
Автор: gd3,  5 февруари 2013 г. в 22:44 ч.
прочити: 225
Заради хората спряхме да се виждаме...
Заради хората потънахме в тага и самота...

Когато бяхме заедно,
денят докато те нямаше - бе кратък.
Настанеше ли вечер - бяхме заедно
и звездите в миг гаснеха, заспиваха.

Сякаш искаха да ни покажат,
че знаят какво изпитваме един към друг.
Макар, че само неродените ни деца
не знаеха за случващото се сега.

Сега когато ти не си със мен,
а аз отново скитам по света!
Разбирам, че е хубаво да не си сам,
но самотен ли си - нико му не го желая!

Затова е хубаво човек да е усмихнат,
позитивно и щастливо всеки му да пожелава!
Само хубави неща да мисли,
за да може живота му да е красив!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me