uFeel.me
Тесен дом
Автор: flare,  28 юни 2010 г. в 17:46 ч.
прочити: 249
Тесен за моята душа е домът ви,
тесни са и душите ви да ме разберете.
Как искате цвете расло на поляна
да вирее сега в саксия проклета?

Вашият морален, благороден път,
на сърцето ми ограда стоваря.
В морала и благородството аз виждам любовта,
а пък вие килията за моята душа...

Щастието не е това да бягаш от хората,
а шанс да им дадеш,
аз не съм пластмасова кукла,
мога да обичам!

Никога не очаквайте цвете в саксия
пред прозореца да расте.
То вижда какво е имало
и как му е било отнето.
То мечтае за свободата си,
за любовта си. И щом ги няма,
как би могло щастливо да е то?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me