uFeel.me
Терминал
Автор: Neverland,  4 февруари 2009 г. в 14:35 ч.
прочити: 195

ТЕРМИНАЛ

 

Един сеньор с прическа на Бандерас,

      си вади кредитната карта.

-         Един билет, ако обичате

за Индонезия, Джакарта.

Внезапно погледът му спира

                  момичето с очи на фея.

-         Това е. Друго ще обичате ли?

Решава, че ще заобича нея.

 

Дубльорът на Бандерас е глупак и

изобщо няма да се сети,

че тя пътува с него често

и мислено изпраща самолети.

Очите й поглъщат жадно

целувките, прибрани в куфари

и чуждите мечти на хора

в билетите новозакупени.

 

Минутка и Бандерас се решава

 да се ухили и да пофлиртува.

-         Младежо, а побързай малко,

опашката отзаде негодува.

 

Така завършва тъпата история,

пред нея телефонът иззвънява,

развитието остава на теория,

глупакът вече е в друга държава.

 

Историите често се преплитат,

на малък самолетен терминал.

Отиват си и после заминават,

завити от един копринен шал.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me