uFeel.me
Театър
Автор: ^ralka^,  19 ноември 2008 г. в 19:21 ч.
прочити: 335

В куклен театър озовах се аз за в час.
Станах кукла и без дори да разбера
някой дърпаше моите конци.
Лутах се отново без компас,
а дяволът контролираше ме във захлас!

Бях кукла на конци,
но кукла със душа и красота.
И в един от многобройните спектакли
прожектор светна в мен-
аз скъсах тънките конци.
Публиката ликуваше
на моята свобода!

Да,бях свободна!
Сложих край на кукления театър
и бях щастлива.
Без конци,които да ми стягат сърцето
то вече можеше да обича.

Моля те,в куклен театър
недей участва ти!
Не вярвай на завистници!
Бъди такъв какъвто си,
а не просто кукла на конци!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me