uFeel.me
Те, думите
Автор: tanq_mezeva,  3 юли 2011 г. в 22:41 ч.
прочити: 500

Тишина. И в тишината думи,
поискали на глас да изкрещят,
да хукнат по издрасканите друми
и цветно по паважа да цъфтят.
Да пръскат   пак уханията нежни,
да свиват за любимите гнезда,
забравили за битките си прежни
да пърхат с пеперудени крила.
Запели пак любовните си трели,
душите ни извайват чудеса.
В щриховани слънца за нас изгрели,
те, думите се раждат...  в тишина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me