uFeel.me
Те децата
Автор: jojuniar,  25 март 2012 г. в 21:03 ч.
прочити: 370
Имам си две хубави деца
с красиви грейнали лица
обичат много да ги гушкат
и страшно много те ме слушкат.

Със танци весели ме радват
и песни пеят-не отказват
лудуват винаги на воля
или помагат без дори да ги помоля!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me