uFeel.me
Те бяха
Автор: beibi,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 372
Те бяха, две деца,
две прекрасни същества.
Добри приятелки в игри
и с много детски мечти.

Те бяха,като две сестри
на един чин седяха дори,
но съдбата друго реши
в смъртни врагове ги раздели.

Две приятелки те бяха
сега са смъртни врагове,
но и двете май разбраха,
че любовта с жертви се кове.

Две приятелки те бяха,
днес пораснали жени
но никоя от тях
глава не преклони
и прости не промълви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me