uFeel.me
Тази нощ
Автор: beibi,  4 март 2011 г. в 09:08 ч.
прочити: 300
Тази нощ птиците отлетяха
не знам за кой ли път,
сърцето ми от мъка се разби,
като бяла птица отлетя и ти…
 
Тази нощ пак няма да заспя
и няма кой да ме попита
какво ми е сега…
 
Дълго ми се кле,
че при мен ще останеш
лъгала си, лъгала си ме ти
защо навреме не ми каза
да не ти давам моето сърце…
 
Тази нощ дълго ще боли,
сълзите ми ще оставят следи,  
ако искаш по тях се върни,
сърцето ми за теб тупти…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me