uFeel.me
Тази която
Автор: Teo,  13 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 476
Самотен ден, самотна нощ,
страхът е в мен,страхът е лош.
Позната болка, тъга позната,
това е болката която...

Седя си в ъгъла, седя сега,
седя си просто ей така.
Чувам силно тишината,
тишината е тази която...

Нямам сила, нямам свобода,
сякаш сам съм във мъгла.
Позната е тази мъгла,
това е мъглата която...

Стая без прозорци, без врати-
тъмна стая без мечти.
Усещам силно самотата,
това е самотата която...

Без илюзии, без мечти,
сърцето силно ме боли.
Чувствам само простотата,
простотата е тази която...

Отново чувствам самотата, и боли,
прегръщам простотата-тишина...
Сякаш е само самота,
самотата е тази която...ме УБИ !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me