uFeel.me
Тази Нощ....
Автор: Nuri,  22 януари 2013 г. в 15:07 ч.
прочити: 299
Тази Нощ...

Тази нощ. Тихият шепот.
Дума едничка толкова нежна.
Времето, времето- Ти си в него.
А Аз- Дирята търся. Преплитат се!
Обичта и лабиринта. Някъде
Любовта отново ражда се.
Звезди блестят. Разума!
Сърцето сякаш докосва се.
Утрото и вечерта. Това ли е?
Не искам, няма да те чакам.
Ще те гоня. Гори ме.
Страстта и още малко.
Вечността и едничката ласка.
Дори и тъжен- Листопада.
Няма нищо случайно.
И там в без края. Виждам те.
Дирята ще търся.
Реката целува морето.
Песента няма да отмине.
Тази нощ- тихият шепот.
Винаги ще помня Съдбата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me