uFeel.me
Тъжно е
Автор: mono1,  24 февруари 2010 г. в 22:33 ч.
прочити: 190
Говори ми се. Искам да чувам и да бъда чута.
А тази тишина така жестока, не ме оставя за минута.
Дебне и парира всеки звук, стон или въздишка
не чувам вече дори звукът на компютърната мишка.

Опитвам се да я отпъдя, далеч далеч от моя дом
заливам я със реч от стари книги, прочитам том след том.
Запявам песен от прекрасен филм и радиото пускам.
А тя не иска да си иде, не иска да ме пусне.

Дали ще имам сили битката да продължа?
Дали ще мога тази черна магия да разваля?
Кажи ми как да победя, как да отпъдя тази тишина?
Ти знаеш, помогни ми, не искам вече тихата тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me