uFeel.me
Тъжната история
Автор: sycomore,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 390
Тъжната история
на някакъв живот.
Един живот
и тъжната му песен.
Какво ли мога да прибавя
към тъжната история
и тъжната й сага
на тази смъртоносна болка?
Един живот
и тъжната му слава.
Може би, във вихъра отнесен
последен щрих към тъжната му песен?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me