uFeel.me
Тъжна прегръдка
Автор: d_vladimirov,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 655
Нощта отново ме прегърна сляпо,
Издращи тихо болката ми свята.
Погали ме, целуна думите стаени,
Докосна плачещата ми любов.
Прогоних я от спомена изгарящ,
А тя се върна в утрото родена.
Зарекох се, че ще я взема,
Но прати ми в душата самота.
Обикнах я, но тръгнах вече сам
Да моля, да копнея, да я чакам
И пътят бе от тъмнина създаден
Да стигне тя до сърцето ранено.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me