uFeel.me
Тайната на дъжда
Автор: rumen popov,  27 декември 2009 г. в 16:42 ч.
прочити: 423
Дъжда да пише стихове мечтае,
ала азбуката не знае.
Затова,
понякога се ядосва и лудо гърми,
от яд се паникьосва,
и превръща музата си в сълзи.

Не тъгувай приятел!
Аз вместо теб ще съчинявам,
нежни строфи,
когато дойдеш ще ти подарявам.

Ще рецитирам поеми,
от прозореца отворен -
и щом загърмиш -
ще знам, че си доволен.

Дъжда легенда за душата на поета знае,
и затуй да пише стихове страстно той желае...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me