uFeel.me
Търг със замяна
Автор: toti55,  5 април 2009 г. в 15:39 ч.
прочити: 1330

Давам
нови, заключени чувства -
със сто години гаранция,
неотворили още клепачи очи,
ръце, недокосвали други ръце,
етикетни усмивки
и неми слова,
и прикрити, стерилни души,
и сърца
със сто терабайта свободно пространство -
мъка невкусили, ни обичта.

Вземам
стари, захвърлени чувства,
уморени от надежда очи,
загрубели от ласки ръце
и с протрити обувки -
към мечтите вървели нозе,
и души прегорели,
и сърца -
препълнени с обич
за очертания и силуети,
и за сътворени лица,
и овехтяла вече раздяла -
вземам, вземам и нея.

Искам всичко -
за да знам, че живея...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me