uFeel.me
Тарамбука и любов
Автор: merian,  22 октомври 2009 г. в 15:00 ч.
прочити: 568

Звук на тарамбука се разнесе,
нейде огън запламтя,
закънтя небето в ритъм бесен,
раждаше се танц на любовта...
 
Женско тяло в такта се извива,
разпиля се тъмната коса,
в бяла рокля, като самодива,
до полуда движaт се бедра...

Тялото кипи в божествена наслада,
душата пленница е на страстта,
на умората не се предава,
завладяна в такта движи се сама.

Звук на тарамбука се разнесе,
все по-бързо блъскат мъжките ръце...
Като в транс жената се понесе,
в магията на тарамбука и на влюбено сърце!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me